fredag 18. mars 2011

Løp & kjøp, vi selger leiligheten!! :)

Leiligheten sett fra ulike vinkler
- det hører med stor garasje m/loft også
... og plenen bak huset er ny rull-ut plen fra i høst, he-he..
...og det er store klesstativ for tørk av klær utendørs på siden, veldig greitt!

Da er vår forrige bolig endelig klar for salg og salgsannonsen publisert via BOiVEST (Garanti Eiendomsmegling), se annonsen her.

Vi visste at vi skulle flytte de siste årene siden vi ble flere og flere i familien.. vi så på hus, hadde planer om å bygge eget hus.. og satte derfor planer om oppussing av leiligheten på vent så lenge vi selv bodde der. Fra å være en litt tung leilighet grunnet mørke farger, overfylt av 6 personer og våre eiendeler da vi flyttet ut i desember er den nå blitt helt forandret - egentlig slik vi skulle ønske den var mens vi bodde der selv, hi-hi.
Bilder fra stue
Kjøkken
Soverom oppe
(ikke helt ryddet da det ble tatt bilder ser jeg)
Gang nede - ny vedovn
Nytt bad
Glimt fra de to soverommene nede

Foto: Alle bilder er fra salgsannonsen v/megler Magnar Nilssen

Det er to boder samt vaskerom og yttergang nede også. Vaskerommet er oppusset med fliser på gulv, så ikke frykt det siden det ikke er med bilder her. Det er et bilde av det i annonsen så jeg.

Stort loft hører med også - utrooolig hva man har plass til der oppe..
.. jeg sorterer fortsatt våre ting derifra, he-he! :P

Kjøkken og et soverom var terracottafarget, innerste gangen var plommerød og badet var fra 1998. Nå er ALLE rom lyse og fine, ny vedovn, trappen er pusset ned og hvitmalt, nytt bad.. Det er bare til å flytte rett inn.

Jeg oppmoder alle til å komme på visning onsdag 23. mars kl 19.00 - 20.00, det blir garantert mange folk der. Vi har allerede hatt noen fra Bergen på privat visning. Dersom dere liker boligen og ønsker å kjøpe - by til det svir og litt til, fnis! :P

2 kommentarer:

KKannDesign sa...

Oj - så flott dere har gjort leiligheten før salg!! Lekker!!

Ha en flotters fredag!

SmilKKann

Rita sa...

Skuølle gjerne kjøpt jeg, skikkelig lekker var leiligheten blitt!! Leier den gjerne 1 år jeg, menst vi skal bygge på vårt om dere ikke får selt hehe. Men med det boligmarkedet i byn for tiden (Med sinnsyke priser jippi!!) regner jeg med dette samget går strålende.

Lykke til!!
God helg til deg og dine :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...