torsdag 31. mars 2011

CARE - kampanjen "Gå i hennes spor"

Jeg fikk en henvendelse fra hjelpeorganisasjonen CARE om jeg vil blogge om skrittkampanjen deres som pågår nå våren 2011. Det er klart jeg vil støtte opp om den og utfordrer herved nettopp DEG til å bli med. Jeg skal delta og håper du også blir med :) Det er en enkel måte å støtte opp på og det gir jo en bonus tilbake til deg selv på mange måter. Du kan bli med ved å melde deg inn her.

Inntektene går til å bygge brønner for kvinner i Mali (så de slipper å gå så langt for å hente vann), og når konkurransen er ferdig, trekker CARE ut to vinnere som får være med ned til Mali på besøk til noen av CAREs prosjekter.

Her er litt mer informasjon om skrittkampanjen "Gå i Hennes Spor":

Det er en kjent sak at det er ulik fordeling av godene i verden, nå har vi oppdaget at det faktisk også er en ujevn fordeling av antall skritt! I fattige land går de altfor mye fordi de må, mens her i landet går vi mye mindre enn vi burde. Vi har funnet en løsning:

Vi går mer - for at de skal gå litt mindre:
Kan du gå 8000 skritt i 30 dager?

Da vil to ting skje: Du bidrar til å hjelpe kvinner ut av fattigdom, samtidig som du hjelper din egen helse. Du kan også vinne en reise til Mali. Er du med?

Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler oss alle å gå 10 000 skritt om dagen. Det er mye for oss som sitter på kontor det meste av dagen, derfor har vi valgt 8000 skritt. Med litt ekstra innsats er dette oppnåelig for de fleste – og har stor betydning for helsen.

Konseptet er enkelt: vi går litt mer - for at de skal gå litt mindre for å hente vann. Ved å være med på kampanjen ”Gå i hennes spor” og gå 8000 skritt om dagen i 30 dager, bidrar du med en hundrelapp til CAREs brønnprosjekt i Mali. Å bygge flere brønner er et viktig tiltak som gir en enklere hverdag for jenter og kvinner i et av verdens fattigste land – men det koster penger. Med denne kampanjen håper vi å samle inn nok penger til flere nye brønner, samtidig som vi selv blir sprekere. Skrittkampanjen ”Gå i hennes spor” er det CARE Norge og Grete Roede som sammen står bak.

Trening med mening: Påmelding fra 1. mars og helt fram til 20 . april 2011: www.care.no/spor
GÅ I HENNES SPOR: Fatouma og vennene hennes i Mali må gå mange kilometer hver dag for å hente vann. Da blir det lite tid igjen til å gå på skole eller tjene egne penger. Delta i skrittkampanjen ”Gå i hennes spor” og hjelp Fatouma til å få et bedre liv - meld deg på her: www.care.no/spor.

Om CARE og Grete Roede
Hjelpeorganisasjonen CARE jobber for kvinners og jenters rettigheter. CARE gir starthjelp til verdens fattigste kvinner og jenter, og målet er at kvinnene skal klare seg selv økonomisk. Dette ønsker Grete Roede å være med på å støtte, og har derfor inngått et langsiktig samarbeid med CARE. Vi håper du også vil være med oss å hjelpe flere fattige kvinner ut av fattigdom.

CARE har også en facebookevent om du vil følge oppdateringer og få informasjon der! ;)

Såååå - da håper jeg at også DU deltar her ;) 
En vinn-vinn kampanje for alle. Kom igjen!!

3 kommentarer:

Ellen fra CARE sa...

Hei!

Så flott! Tusen takk! Er selv med på kampanjen og det er en god motivasjon for å komme igang nå etter en lang vinter.

Lykke til!

Ellen fra CARE

KKannDesign sa...

Så flott - går inn på care.no med det samme!

Ha en finfin fredag!

KlemKKann

Anonym sa...

keep up the fantastic piece of work, I read few content on this web site and I believe that your web site is rattling interesting and holds sets of excellent information.
some really great information, Sword lily I observed this.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...