lørdag 10. juli 2010

Fromasjkake


OPPSKRIFT PÅ FROMASJKAKE 

1 boks kremfløte
1 boks fruktcocktail
1 pk gelè (sitrongelè er god)

Lag gelè som anvist på pakken, men bruk gjerne deler av saften fra fruktcocktailen i stedet for kun vann. La gelèen bli helt kald. Pisk krem og bland den med den avkjølte gelèen. Ta oppi fruktcocktailen og hell alt i ei form. Sett i kjøleskapet, gjerne natten over.

Tips - det kan være lurt å la blandingen tykne til litt før du heller den i sprinkelform slik at det ikke renner ut - samt for at all frukten ikke skal legge seg på bunnen ;)

Jeg laget denne kaken i en fast hjerteform. For å få løs kaken må formen dyppes kort i varmt vannbad for at den skal løsne fra formen. Kaken ble satt på kakefat og tilbake i kjøleskapet for videre kjøling frem til det var tid til å pynte den. Kaken ble pyntet med pisket krem og ferske jordbær og blåbær. 

Denne enkle og kjølige kaken smaker utmerket på en varm sommerdag! ;)

Oppskriften fant jeg i bloggen til Cecilie Fanevik! ;)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...